På lager

Pelusas- Cabernet Sauvignon

Pris pr. stk. 65,00  DKK

Pelusas Cabernet Sauvignon
Druerne til Mancuras appetitlige Pelusas Cabernet Sauvignon stammer alle fra marker i
Chiles Central Valley, der huser flertallet af nationens bedste vinområder. Vinstokkene
beskæres og trimmes så mængden af solskin maksimeres der hvor druerne modnes.
Skuddene trænes lodret, idet det forbedrer soleksponeringen og maksimerer de
aromatiske komponenter i druerne. De modne druer håndhøstes for at sikre at de når
intakte frem til kælderen, hvor de afstilkes og transporteres til gæringstankene. Gæringen
finder sted ved en temperatur på mellem 26 og 28 graders Celsius og varer typisk i 7 dage
med regelmæssig ompumpning af mosten for at ekstrahere maksimal farve, tannin og
aroma. Efter endt gæring drænes vinen fra drueskallerne og lagres på tank frem til
tappetidspunktet.
Imødekommende og velsmagende Cabernet
Pelusas Cabernet Sauvignon har denne fantastiske drues typiske aromaer af solbær,
brombær. På ganen er vinen blød og balanceret med dejlig frugt og en behagelig
eftersmag. En superb allround vin, der ganske enkelt leverer velsmag til både hverdag og
fest.

Årgang
2021
Sulfitter
Tilsat
Område
Central Valley
Alkoholfri
Ingen
Producent
Pelusas
Serveringsforslag
Kød, Lam, Oksekød, Svampe, Svinekød
Drue
Cabernet Sauvignon
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13%
Land
Chile

Pelusas - kvalitet og value fra Jorge Martinez
Jorge Martinez er chefvinmager for chilenske Mancura, der står bag Pelusas vinene. Jorge
har bred erfaring fra vinerier i Chile, Usa og Frankrig, heriblandt Saint Julien 2. Cru Classé
Château Leoville Poyferré. Målet med Pelusas vinene er at skabe imødekommende og
velsmagende vine, der ganske enkelt "leverer" på et behageligt prispunkt.
Marker i de bedste områder i Chile
Mancuras marker ligger i de bedste dale og områder i Chile: Casablanca, Maipo, Cachapoal,
Curicó og Maule. Det giver Mancuras talentfulde vinmager Jorge Martinez en bred vifte af
druer, dyrket i de bedst mulige terroirs. Vineriet ligger i Rapel Valley, godt 100 kilometer
syd for Chiles hovedstad Santiago. Her går den mest moderne teknik hånd i hånd med de
klassiske metoder.