Pelusas Cabernet Sauvignon Druerne til Mancuras appetitlige Pelusas Cabernet Sauvignon stammer alle fra marker i Chiles Central Valley, der huser flertallet af nationens bedste vinområder. Vinstokkene beskæres og trimmes så mængden af solskin maksimeres der hvor druerne modnes. Skuddene trænes lodret, idet det forbedrer soleksponeringen og maksimerer de aromatiske komponenter i druerne. De modne druer håndhøstes for at sikre at de når intakte frem til kælderen, hvor de afstilkes og transporteres til gæringstankene. Gæringen finder sted ved en temperatur på mellem 26 og 28 graders Celsius og varer typisk i 7 dage med regelmæssig ompumpning af mosten for at ekstrahere maksimal farve, tannin og aroma. Efter endt gæring drænes vinen fra drueskallerne og lagres på tank frem til tappetidspunktet. Imødekommende og velsmagende Cabernet Pelusas Cabernet Sauvignon har denne fantastiske drues typiske aromaer af solbær, brombær. På ganen er vinen blød og balanceret med dejlig frugt og en behagelig eftersmag. En superb allround vin, der ganske enkelt leverer velsmag til både hverdag og fest.
Pelusas - kvalitet og value fra Jorge Martinez Jorge Martinez er chefvinmager for chilenske Mancura, der står bag Pelusas vinene. Jorge har bred erfaring fra vinerier i Chile, Usa og Frankrig, heriblandt Saint Julien 2. Cru Classé Château Leoville Poyferré. Målet med Pelusas vinene er at skabe imødekommende og velsmagende vine, der ganske enkelt "leverer" på et behageligt prispunkt. Marker i de bedste områder i Chile Mancuras marker ligger i de bedste dale og områder i Chile: Casablanca, Maipo, Cachapoal, Curicó og Maule. Det giver Mancuras talentfulde vinmager Jorge Martinez en bred vifte af druer, dyrket i de bedst mulige terroirs. Vineriet ligger i Rapel Valley, godt 100 kilometer syd for Chiles hovedstad Santiago. Her går den mest moderne teknik hånd i hånd med de klassiske metoder.