På lager

Pelusas - Sauvignon Blanc

Pris pr. stk. 65,00  DKK

Pelusas Sauvignon Blanc forfører med druens friske aromaer, der giver mindelser om hyldeblomst og solbærblade. Smagen er frisk, sprød og vidunderligt aromatisk og gør Pelusas Sauvignon Blanc perfekt til skaldyr, lys fisk eller frisk gedeost. Også en superb allround vin, der ganske enkelt leverer maksimal velsmag til prisen.

Sulfitter
Tilsat
Område
Central Valley
Alkoholfri
Ingen
Serveringsforslag
Fisk, Gedeost, Skaldyr
Drue
Sauvignon Blanc
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12,5
Land
Chile

Pelusas - kvalitet og value fra Jorge Martinez
Jorge Martinez er chefvinmageren, der står bag Pelusas vinene. Jorge har bred erfaring fra vinerier i Chile, USA og Frankrig, heriblandt Saint Julien 2. Cru Classé Château Leoville Poyferré. Målet med Pelusas vinene er at skabe imødekommende og velsmagende vine, der ganske enkelt "leverer" på et behageligt prispunkt.

Marker i de bedste områder i Chile
Druerne stammer fra vinmarker fra de bedste dale og områder i Chile: Casablanca, Maipo, Cachapoal, Curicó og Maule. Det giver talentfulde Jorge Martinez en bred vifte af druer dyrket i de bedst mulige terroirs. Vineriet ligger i Rapel Valley, godt 100 kilometer syd for Chiles hovedstad Santiago. Her går den mest moderne teknik hånd i hånd med de klassiske metoder.

Pelusas Sauvignon Blanc
Druerne til denne friske og aromatiske Pelusas Sauvignon Blanc stammer alle fra marker i Chiles Central Valley, der huser flertallet af nationens bedste vinområder. Vinstokkene beskæres og trimmes så mængden af solskin maksimeres der hvor druerne modnes. Skuddene trænes lodret, idet det forbedrer soleksponeringen og maksimerer de aromatiske komponenter i druerne. De modne druer håndhøstes for at sikre at de nær intakte frem til kælderen, hvor de presses i skånsomme pneumatiske presser, der sikrer den bedst mulige mostkvalitet. Gæringen finder sted ved lave temperaturer, der bevarer den appetitlige frugt. Den unge vin lagres "sur lie" på bundfaldet i nogle måneder for at øge fylden og rigdommen, hvorefter den tappes på flasker.

Frisk og aromatisk Sauvignon Blanc
Pelusas Sauvignon Blanc forfører med druens friske aromaer, der giver mindelser om hyldeblomst og solbærblade. Smagen er frisk, sprød og vidunderligt aromatisk og gør Pelusas Sauvignon Blanc perfekt til skaldyr, lys fisk eller frisk gedeost. Også en superb allround vin, der ganske enkelt leverer maksimal velsmag til prisen.