Pian delle Vigne - Rosso di Montalcino DOC

På lager

199,00 kr

I glasset får du en imødekommende Rosso med en flot duft af modne røde frugter, blomster og krydderurter. Der er på én gang friskhed og kompleksitet i duften. Smagen er virkelig behagelig, rund og cremet til start, med god koncentration uden at være for kraftfuld. Smagen er vedvarende med en saftighed, der virkelig gør den behagelig at drikke. Server Rosso di Montalcino til kraftige pastaretter, til kød og mellemfyldige oste.

Serveringsforeslag

ost
Ost
13,5
Sangiovese
Kød, Ost, Pasta
0,75 liter
Toscana
Tilsat
Korkprop
Italien

Mere information

Pian delle Vigne, Montalcino
Antinoris Brunello di Montalcino ejendom, Pian delle Vigne, befinder sig seks kilometer syd for byen Montalcino, oppe over Orcia floddalen. Ejendommen, der har tilhørt Antinori familien siden 1995, tager sit navn fra en gammel banegård fra det 19. århundrede, beliggende i udkanten af godset. Pian delle Vigne omfatter i alt 184 hektar, hvoraf de 65 er tilplantet med vinstokke. Der er endvidere to hektar med olivenlunde og 117 hektar med skov. Vinmarkerne er udelukkende tilplantet med Sangiovese druer, der lokaldt er kendt som "Brunello". Eksponeringen af markerne er overvejende sydøst og dermed ideel. Jordbunden er hovedsagelig ler- og kalkholdig og er rig på sten.

Rosso di Montalcino DOC
Antinori har identificeret de parceller, der giver mulighed for at producere vine, der både fremstår modne, men som også har friskhed og sprødhed i aromaerne. Når druerne er afstilkede og knust, gærer mosten i 8 - 10 dage på ståltanke for at bevare frugt og friskhed i vinen. Efterfølgende lagres den unge vin på store fade i 12 måneder.

Kraftfuld, imødekommende og blød Rosso
I glasset får du en imødekommende Rosso med en flot duft af modne røde frugter, blomster og krydderurter. Der er på én gang friskhed og kompleksitet i duften. Smagen er virkelig behagelig, rund og cremet til start, med god koncentration uden at være for kraftfuld. Smagen er vedvarende med en saftighed, der virkelig gør den behagelig at drikke. Server Rosso di Montalcino til kraftige pastaretter, til kød og mellemfyldige oste.

13,5
Sangiovese
Kød, Ost, Pasta
0,75 liter
Toscana
Tilsat
Korkprop
Italien