Pont Neuf Prestige Collection Rosé

På lager

  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 69,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 62,50 kr
69,00 kr

Rosévinen fra Pont Neuf laves på Carignan, Grenache og Cinsault. Duften byder på nuancer af solmodne skovjordbær og kirsebær. Smagen er frugtig med en silkeagtig fylde, og munder ud i en behagelig sprød finish. Nyd vinen velafkølet, gerne som ledsager til pasta, lyst fjerkræ eller grillet fisk.

Serveringsforeslag

kylling
Kylling
13
Carignan, Cinsault, Grenache
Fisk, Fjerkræ, Grill, Kylling, Pasta
0,75 liter
Tilsat
Skruelåg
Frankrig

Mere information

Sydfrankrig
Det syder og bobler i Sydfrankrig, hvor både franskmænd og udenlandske vinmagere investerer kolossale summer netop nu. Hvis man er på udkig efter karakterfuld kvalitetsvin til en attraktiv pris, er Sydfrankrig det bedste sted at lede.

Mont Baudile-distriktet
Pont Neuf-vinene laves på druer fra Mont Baudile-distriktet i Languedoc, ikke langt fra Montpellier. Markerne ligger oppe i de svalende højder 160 meter over havet, og jordbunden er kalkholdig, hvilket sikrer druerne en stor frugtighed og friskhed. Klimaet er meget tørt, og det resulterer i et lavt høstudbytte (i underkanten af 50 hektoliter pr hektar). Det svarer faktisk til høstudbytterne på et Cru Classé-slot i Médoc.

Pont Neuf Rosé
Rosévinen fra Pont Neuf laves på Carignan, Grenache og Cinsault. Duften byder på nuancer af solmodne skovjordbær og kirsebær. Smagen er frugtig med en silkeagtig fylde, og munder ud i en behagelig sprød finish. Nyd vinen velafkølet, gerne som ledsager til pasta, lyst fjerkræ eller grillet fisk.

13
Carignan, Cinsault, Grenache
Fisk, Fjerkræ, Grill, Kylling, Pasta
0,75 liter
Tilsat
Skruelåg
Frankrig