På lager

Pont Neuf Prestige Collection Rosé

Pris pr. stk. 75,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 62,50  DKK

Rosévinen fra Pont Neuf laves på Carignan, Grenache og Cinsault. Duften byder på nuancer af solmodne skovjordbær og kirsebær. Smagen er frugtig med en silkeagtig fylde, og munder ud i en behagelig sprød finish. Nyd vinen velafkølet, gerne som ledsager til pasta, lyst fjerkræ eller grillet fisk.

Sulfitter
Tilsat
Alkoholfri
Ingen
Serveringsforslag
Fisk, Fjerkræ, Grill, Kylling, Pasta
Drue
Carignan, Cinsault, Grenache
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13
Land
Frankrig

Sydfrankrig
Det syder og bobler i Sydfrankrig, hvor både franskmænd og udenlandske vinmagere investerer kolossale summer netop nu. Hvis man er på udkig efter karakterfuld kvalitetsvin til en attraktiv pris, er Sydfrankrig det bedste sted at lede.

Mont Baudile-distriktet
Pont Neuf-vinene laves på druer fra Mont Baudile-distriktet i Languedoc, ikke langt fra Montpellier. Markerne ligger oppe i de svalende højder 160 meter over havet, og jordbunden er kalkholdig, hvilket sikrer druerne en stor frugtighed og friskhed. Klimaet er meget tørt, og det resulterer i et lavt høstudbytte (i underkanten af 50 hektoliter pr hektar). Det svarer faktisk til høstudbytterne på et Cru Classé-slot i Médoc.

Pont Neuf Rosé
Rosévinen fra Pont Neuf laves på Carignan, Grenache og Cinsault. Duften byder på nuancer af solmodne skovjordbær og kirsebær. Smagen er frugtig med en silkeagtig fylde, og munder ud i en behagelig sprød finish. Nyd vinen velafkølet, gerne som ledsager til pasta, lyst fjerkræ eller grillet fisk.

Specifikationer
SulfitterTilsat
AlkoholfriIngen
ServeringsforslagFisk, Fjerkræ, Grill, Kylling, Pasta
DrueCarignan, Cinsault, Grenache
ProptypeSkruelåg
Størrelse0,75 liter
Alkohol %13
Land Frankrig