Bekræft din alder

HUSK AT DU SKAL VÆRE FYLDT 18 ÅR FOR AT KØBE VARER INDEHOLDENDE ALKOHOL HOS WOHLENBERG.DK

 

Du skal være fyldt 18 år

Profil - Wohlenberg Vinhandel

Vinlager renoveret.

Efter 40 år som Vinlager må vi sige at det trængte …. Så der er blevet malet, ny belysning – så vi kan leve op til Project Zero krav, installeret varmepumpe og snedkereret nye betjeningsdisk, nu fremstår hele Vinlageret super flot, lyst & venligt.

Wohlenberg - Specialbutikken i Sønderborg
Et navn, der forpligter - og en butik, som  fejrede 100 års jubilæum i 2013. 
Vi - Anna & Jørn Petersen - købte Butikken pr. 1. maj 2004, og i 2007 blev Jens Kristian Bertelsen kompagnon med en andel på 20%. Vores filosofi er at videreføre Butikken med respekt for fortiden samt med nye tiltag sikre, at Butikken fremstår som en "moderne specialbutik" i Sønderborg Centrum med et udbud af mange spændende og unikke produkter.

To butikker - én Vinhandel
Butikken på Perlegade 10 tilbyder alt indenfor: Kaffe - med vores egne blandinger. Te - 130 slags. Specialøl - 150 slags. De verdenskendte lakridsprodukter fra Johan Bülow, karameller fra Bornholm, chokolade fra Summerbird, Sv. Michelsen, og mange flere, specialiteter fra hele verden som fx krydderier fra Mill & Mortar, olie og balsamico fra tapperi, Læsø-salt, spiritus og vin. Vi mener selv, at vi er "verdensmestre" i at lave gavepakker og spændende kurve.
På Vinlageret i baggården kan man opleve et vinkældermiljø med ca. 10.000 flasker vin samt høj faglig betjening. Kom med din menu, og vi sammensætter vin og mad.Vi er mestre i at lave vinsmagninger og aktiviter med vin og mad.

Sortiment
Vi fører et bredt sortiment indenfor vores varegrupper. Vi lægger stor vægt på at have udvalgte kvalitetsprodukter og sætter en ære i at kunne præsentere nyheder og trends.

Faglighed
Vores stærke side er faglighed. Vi har personale med kendskab til produkterne, og et krav til dem er faglig nysgerrighed, så vejledningen overfor vores kunder er i top. Se vores personale her.

Service
Vi tilbyder en bred vifte af service i vores butikker, og vi er specialister i gaveidéer i form af gavekurve eller ølgaver. 

Webshop
I forbindelse med vores webshop er det muligt at bestille en lang række gaveløsninger, spiritus samt vine. De ønskede varer kan afhentes, ellers tilbyder vi udbringning i Sønderborg og omegn samt forsendelse med post/fragtmand. 
Vi udsender løbende nyhedsmails med tilbud og aktiviteter.

Smagninger
Vi er mestre i at afholde smagninger og gennemfører åbne smagninger, hvor alle kan tilmelde sig.
Vi arrangerer også mange smagninger for firmaer og klubber. Vi kan tilbyde smagninger indenfor Vine, Portvin, Specialøl, Rom eller Whisky.