På lager

Puntay 2019 Pinot Nero

Pris pr. stk. 199,00  DKK

Druerne til Puntay Pinot Nero Riserva dyrkes på en jordbund af limsten med depoter af sand og flint, og det giver i forening med de kølige nætter optimale betingelser for Pinot Noir druen.

Årgang
2019
Sulfitter
Tilsat
Område
Alto Adige
Alkoholfri
Ingen
Producent
Erste +Neue
Serveringsforslag
Fisk
Drue
Pinot Noir
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14%
Land
Italien

Druerne til Puntay Pinot Nero Riserva dyrkes på en jordbund af limsten med depoter af sand og flint, og det giver i forening med de kølige nætter optimale betingelser for Pinot Noir druen. Gæringen er klassisk med lang udblødning på drueskindet efterfulgt af 15 måneders lagring på små egetræsfade. Et raffineret bud på en top Pinot Noir fra Italien med aromaer af sorte og røde kirsebær, krydderier samt et strejf af vanille. Italiensk Riserva Pinot Noir i flot årgang og helt sin egen.

Erste + Neue

Det lidt underfundige navn, Erste + Neue, opstod, da den første cooperative kælder i byen Caldaro slog sig sammen med den nye cooperative kælder. Den italienske vinbibel, Gambero Rosso (2014), omtaler Erste + Neue som "et af de enestående cooperativer i den fortryllende Alto Adige by Caldaro og det mest progressive, når det gælder vinfremstillingen". Vinene fra Erste + Neue opnår da også år efter år både to- og de forjættede tre glas ratings i Gambero Rosso. Vinene fremstilles af den unge og talentfulde Gerhard Sanin.

Specifikationer
Årgang2019
SulfitterTilsat
OmrådeAlto Adige
AlkoholfriIngen
ProducentErste +Neue
ServeringsforslagFisk
DruePinot Noir
ProptypeSkruelåg
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14%
Land Italien