På lager

Quintessa 2019

Pris pr. stk. 1.699,00  DKK

Den proprietære rødvin fra 2019 er mere åben og overstrømmende end 2018-versionen, med blide blomsternuancer sat på baggrund af sorte kirsebær og cassis, kombineret af subtile noter af tobak, cedertræ og vanilje. I munden er den medium til fyldig, strømlinet, silkeblød og frodig, flot afbalanceret og elegant, med en lang, blødt støvet finish, som er præget af lakrids og karamel. Smagte to gange, med konsekvente noter

Årgang
2019
Sulfitter
Tilsat
Område
Napa Valley
Alkoholfri
Ingen
Producent
Quintessa
Serveringsforslag
Braiser retter, Fjerkræ, Lam, Oksekød, Vildt
Drue
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carmenére, Merlot, Petit Verdot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14,5%
Land
U.S.A

I mere end tre årtier har vi dedikeret os til at uddybe vores forhold til denne ejendom for bedre at udtrykke dens uberørte skønhed med elegance og finesse. Vi er forpligtet til at levere ejendommens karakteristiske signatur gennem de unikke forhold i hver vækstsæson.

Takket være veltimet regn tidligt på året viste vinstokkene ved Quintessa en sund vækst gennem den langsomme og stabile vækstsæson. Selv temperaturer ved modning bragte smuk frugt ind i vingården. Resultatet er en vin med nuance, dybde og stor vedholdenhed. 2019-årgangen er udtryk for tankevækkende og opmærksomt landbrug inspireret af vores hengivenhed til denne ejendoms vedvarende skønhed.