Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, så kontakt os.

Telefon: 74 42 17 08

Kontakt vores kundeservice!
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Sønderborg Vinen 2019 Se fuld størrelse

Sønderborg Vinen 2019

Rødvin - Syrah - 75 cl

Flere detaljer

DKK 89,00

Tenute Orestiadi

Tenute Orestiadi er beliggende på den vestlige del af Sicilien. Vinhuset er et nybyggeri, hvor man har konstrueret kældrene i harmoni med gamle sicilianske traditioner, men skabt med det bedste og mest moderne udstyr til at fremstille og lagre vin.

Molino à Vento Syrah

Denne 100 % Syrah vin har en intens rød farve og violette toner. I duften har vi viol og en delikat frugtig solbær, ydermere viser duften nuancer af lakrids og sort peber. En fyldig vin med god balance mellem frugt og tannin, med en lang krydret eftersmag, lagret 4 måneder på franske egefade.

Syrah er med sin struktur og saftighed skabt til gastronomi, men den intense frugt gør vinen til et godt glas, der også kan nydes uden mad. Kan ledsages af mellemfyldige til kraftige retter. Spaghetti Carbonara, stegt eller grillet kød (svin, kalv, okse, vildt), simreretter og kraftige oste.

Historien bag Sønderborgvinen

Sønderborgvinen udgives af ringriderfesten i Sønderborg og støtter derved de traditionelle festdage omkring den anden søndag i juli.
I år er etiketten til Sønderborgvinen 2019 malet af kunstneren Inger Dethlefsen.