På lager

San Filippo- Brunello di montalcino Le Lucére 2017

Pris pr. stk. 949,00  DKK

Farven er rubinrød med reflekser på grænsen til granat. Parfumen er intens, fin og elegant, med noter af kirsebær bevaret i alkohol, beriget med krydderier, der dufter af kanel og nelliker. På ganen eksploderer den i al sin finhed og elegance takket være de tætte og silkebløde tanniner. Fremragende krop, der gør smagen harmonisk og vedvarende. 

Årgang
2017
Sulfitter
Tilsat
Område
Montalcino
Alkoholfri
Ingen
Producent
San Filippo
Serveringsforslag
Kalv, Oksekød, Ost, Svinekød
Drue
Sangiovese
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14,5%
Land
Italien

I de bløde bakker et par kilometer uden for Montalcino finder man San Filippos ca. 10 ha vinmarker med tilhørende topmoderne vineri, der har ydervægge som er 450 år gamle. Så alt ånder idyl og historie, men bag de rustikke vægge bliver en af verdens bedste Brunello til.

Den lille vingård arbejder med detaljerne fra start til slut og så er de begunstiget fra naturens side til at Sangiovese stortrives på deres marker. Vinmarkerne befinder sig i 240-310 meters højde og jordbunden består primært af kalksten og gamle havfossiler. De fleste marker er nord og nordøst vendte og netop her finder man en af forklaringerne på vinenes elegance.

I kældrene anvendes både cement og rustfrie ståltanke til gæringsprocesserne, og efterfølgende bruges et mix af store bottis og barriques til fadlagringen.

Specifikationer
Årgang2017
SulfitterTilsat
OmrådeMontalcino
AlkoholfriIngen
ProducentSan Filippo
ServeringsforslagKalv, Oksekød, Ost, Svinekød
DrueSangiovese
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14,5%
Land Italien