På lager

2018 San Filippo- Brunello di montalcino Le Lucére

Pris pr. stk. 949,00  DKK

Dyb mørk rubin med lyse granatreflekser. Imponerende, dyb buket af tørret frugt, nelliker, muskatnød og ristede mandler til cola, lakrids og pressede rosenblade. I drinken udfolder den sin spektakulære mangfoldighed og overdådighed parret med en fin frugtsødme. Le Lucere 2016 har en enestående race og personlighed og har kastet sig helt ind i den øverste gruppe af appellationen med denne enestående årgang.

Årgang
2018
Sulfitter
Tilsat
Område
Montalcino
Alkoholfri
Ingen
Producent
San Filippo
Serveringsforslag
Aperitif, Kalv, Ost, Risotto
Drue
Sangiovese
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14,5%
Land
Italien

"2016 Brunello di Montalcino Le Lucere tager tingene til et mørkere og mere jordnært sted. Blomsterrig underskov, våde sten og tobak løfter sig fra glasset og får friskere noter af hindbær og salvie over tid. Der er et smukt samspil af fløjlsbløde teksturer, salt mineraler og opløftende syre i munden, samt fine tanniner, der blander sig for at skabe et klassisk afbalanceret indtryk.Røde frugter bliver hængende sammen med strejf af lakrids og mynteurter, mens strukturen i Le Lucere 2016 tager en bagsædet gennem finalen. Dette er en meget velkonstrueret indsats, der bør udmærke sig på mellemlang sigt.

 

"Dette særlige udvalg af frugt fra San Filippo er kendetegnet ved mere intensitet og koncentration sammenlignet med godsets klassiske Brunello. I denne årgang opdagede jeg også et større niveau af Sangiovese-renhed og retning, takket være stramme bærtoner, støvet mineral, krydderi og Balsamurt. Til ganen leverer Brunello di Montalcino le Lucére 2016 saftig frugt og endda et strejf af sødme, alt sammen drevet af tanniner, tydeligt drevet af både egetræet og selve frugten." ROBERT PARKER

 

 

 

 

 

Specifikationer
Årgang2018
SulfitterTilsat
OmrådeMontalcino
AlkoholfriIngen
ProducentSan Filippo
ServeringsforslagAperitif, Kalv, Ost, Risotto
DrueSangiovese
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14,5%
Land Italien