På lager

Segura Viudas - Cava Reserva Heredad

Pris pr. stk. 259,00  DKK

Reserva Heredad er flagskibet fra Segura Viudas. Her anvendes de bedste druer fra de allerbedste parceller. Druesammensætningen er 67% Macabeo og 33% Parellada. Reserva Heredad tappes på en eksklusiv flaske og nyder godt af en særdeles lang lagring i mere end 30 måneder på bundfaldet i flasken, inden den dégorgeres og frigives til salg. Resultatet er en Cava, der tåler sammenligning med to - tre gange så dyre Champagner. Duften er dyb og kompleks med levn fra den lange flaskelagring i form af røgtoner, kiks, brød, honning, blomsterblade og tørrede frugter. Smagen oser af klasse og imponerer med en fyldig og finesserig stil. Perfekt til de festligste anledninger, og de bedste fiskeretter såvel som det fineste lyse fjerkræ.

Område
Penedès
Alkoholfri
Ingen
Serveringsforslag
Aperitif
Drue
Macabeo, Parrellada
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12
Land
Spanien
EAN-nr:
8410428300019

Spaniens fornemme mousserende vin
Betegnelsen Cava blev indført i 1970 og dækker over Spaniens fornemme mousserende vine fremstillet efter champagnemetoden. Oprindeligt blev disse vine solgt under betegnelsen Champaña, der imidlertid var i konflikt med den franske Champagne. Langt de fleste Cava vine produceres i Catalonien med Penedès som vigtigste område. For at benytte betegnelsen Cava skal vinene lagres minimum 9 måneder på bundfaldet, ligesom trykket før degorgering skal være minimum 4 atmosfærer.

Segura Viudas - en af de bedste
Segura Viudas ligger i Spaniens Penedès-område med hovedsæde i en storslået bygning fra det 11. århundrede. De oprindelige bygninger tjente som en udsigtspost, hvor der kunne holdes et vågent øje mod fjendtlige tropper. Gennem årene blev bygningerne modificeret og udbygget og blev med tiden transformeret til et stateligt landsted i romersk – gotisk stil. I 1954 blev ejendommen købt af Segura Viudas familien.

Segura Viudas flagskib Reserva Heredad
Reserva Heredad er flagskibet fra Segura Viudas. Druesammensætningen er 67% Macabeo og 33% Parellada. Her anvendes de bedste druer fra de allerbedste parceller. Druerne høstes i hånden og transporteres til vingården i små 25 kg-kasser, så de ikke beskadiges. Druerne presses ganske let, og kun den første, mest aromatiske og delikate halvdel af mosten bruges til Reserva Heredad. Fremstillingen følger den klassiske Champagne-metode med en første gæring ved lave temperaturer i rustfri ståltanke, så de primære frugtaromaer folder sig ud. Derefter flaskegæring, hvor boblerne skabes. Begge gæringer igangsættes af særligt udvalgte gærstammer, som giver struktur, blød mundfylde, komplekse aromaer og en elegant og vedvarende mousse. Vinen lagres i mere end 30 måneder på bundfaldet i flasken, inden den dégorgeres, tappes på en eksklusiv flaske og frigives til salg.

En fyldig og finesserig Cava, der oser af klasse
Resultatet er en Cava, der tåler sammenligning med to - tre gange så dyre Champagner. Duften er dyb og kompleks med levn fra den lange flaskelagring i form af røgtoner, kiks, brød, honning, blomsterblade og tørrede frugter. Smagen oser af klasse og imponerer med en fyldig og finesserig stil. Perfekt til de festligste anledninger og de bedste fiskeretter såvel som det fineste lyse fjerkræ.