Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, så kontakt os.

Telefon: 74 42 17 08

Kontakt vores kundeservice!
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Laphroaig - Quarter Cask Se fuld størrelse

Laphroaig - Quarter Cask

Single Malt, Islay, 46% alc. vol., Skotland

Flere detaljer

DKK 545,00

Laphroaig Quarter Cask tilbyder en uimodståelig fordobling af smag, på grund af den dobbelte modning i to tønder fremstillet af amerikansk eg. Still-maturing whisky fra deres standard ex-bourbon tønder overføres til Quarter Casks og efterlades til hvile i deres lagerhaller kun et stenkast fra Atlanterhavets kyst.

Med denne proces puster folkene bag Laphroaig nyt liv i en forgangen tradition: brugen af fade i mindre  størrelse, hvilket sikrer øget kontakt med eg, skaber en blød og fløjlsagtig kant til at supplere Laphroaig’s karakteristiske peatiness.

Duften er toffee og karamel, forårsaget af vanillenoten og garvesyren fra den amerikanske eg, plus en tørhed fra træets olier. Eftersmagen er lang og veksler mellem sødme og røg.

Laphroaig udtales (Lafroig) og betyder ”det smukke lavland ved den store bugt” Beliggende vestligst af de tre destillierier på den sydlige del af øen, Islay. Siden grundlæggelsen i 1815 har destilleriet altid spredt vandende, det gamle slogan ”you love it or you hate it” er meget sigende.  Laphroaigs medecinagtige smag gør den enestående, og dens karakter bliver oftre sammenligtnet med  for eksempel gamle forbindninger, desinfektionsmidler og mundskyllevæsker.

  • Liter 0,7