Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, så kontakt os.

Telefon: 74 42 17 08

Kontakt vores kundeservice!
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Chokolade

Der er ingen varer i denne kategori

Underkategorier

  • Summerbird

    Summerbird chocolaterie er på få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i verden. Det skyldes den kompromisløse tilgang til råvarer, den nænsomme forarbejdning, de innovative smagskombinationer samt den æstetiske emballage. 

    Kombinationen af den bedste råmarcipan, baseret på spanske Valenciamandler samt vores egne cru chokolader, udviklet i samarbejde med Valrhona, giver en helt igennem fantastisk smagsoplevelse. Summerbird gør kompleksitet enkel.

    Fredag den 21. august 2009 blev Mikael Grønlykke hædret med ”Børsens Gastronomiske Hædersdiplom ” for sublim smagskvalitet.

  • Xocolatl

    Xocolatl tog sin begyndelse i Haderslev, hvor Kim Rasmussen i 2005, efter at have arbejdet med chokolade i over 10 år, besluttede sig for at starte sin egen chokoladeproduktion og butik. Efterfølgende er Xocolatl flyttet til Christiansfeld og bliver i dag produceret i Brødremenighedens Honningkagebageri, hvor der også bages honningkager efter E.Achtnicht's originale opskrifter fra 1783.

    Børsens gastronomiredaktør, Ole Troelsø har besøgt Xocolatl - Læs med her. 
    Se også videoen her. 

     

  • Sv. Michelsen

    Sv. Michelsen Chokolade blev grundlagt i 1933 af den konditoruddannede Svend Erik Michelsen, der netop var hjemsendt fra militær værnepligt. Han åbnede et lille konditori på Østerbro, og ud over konditorkager begyndte han at producere håndværkschokolade, der blev solgt til de lokale kunder.

    Kvaliteten og smagen var god, og kunderne kom igen og igen. Succesen betød, at Sv. Michelsen efter få år besluttede at stoppe med kagerne og udelukkende koncentrere sig om de fyldte chokolader.

    I 1970’erne overtog datteren Rita og svigersønnen Kjeld Dorff ledelsen af Sv. Michelsen Chokolade, og de har med dybt engagement videreført og udviklet det stolte håndværk. Dette har førte til mange hædersbevisninger, og i 1992 fik firmaet prædikatet "Leverandør til det kgl. danske hof".

    I over 40 år foregik fremstillingen på Rygårds Allé i Hellerup, men fra sommeren 2007 har Sv. Michelsen Chokolade overtaget lyse og moderne lokaler med bedre plads til både at opretholde og produktudvikle den høje kvalitet. Desuden er 3. generation kommet med, repræsenteret ved Nicolas Dorff.

    I dag findes Sv. Michelsen Chokolade over hele landet. Dels med butikker i Sv. Michelsen Chokolades eget navn beliggende i mange af de større butikscentre i Danmark og på gode handelsstrøg i de store byer. Dels gennem de mere end 250 velassorterede chokolade-, delikatesse-, vin- og andre specialforhandlere, der fører Sv. Michelsen Chokolades sortiment.