På lager

Son Prim - Cup

Pris pr. stk. 175,00 DKK

Duften er et kapitel for sig. Glæd dig til en fantastisk symfoni af røde kirsebær, blomster, chokolade, kanel og vanilje. Den kraftige og samtidig friske smag gentager duftens noter og slipper ikke ganen lige med det første. Klart noget du skal smage, hvis du er til spanske vine! 

Årgang
2017
Sulfitter
Tilsat
Område
Mallorca
Alkoholfri
Ingen
Producent
Son Prim
Serveringsforslag
Kød, Tapas, Kalv, Oksekød, Pasta, Grill, Gris
Drue
Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Syrah/Shiraz, Merlot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
15%
Land
Spanien

Slagnummeret fra Jaime Llabrés og klart noget af et kup … no pun intended. Vi er ude i en blend af 40% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah og 10% Tempranillo. Og det fungerer bare super tilfredsstillende. Klart helt i toppen af, hvad Mallorca formår.

Efter 12 måneder på franske egefade er det en yderst intens men samtidig perfekt afbalanceret vin, der rammer glasset. Alt sidder som det skal og det er tydeligt, at den har et langt og stolt liv foran sig.

Duften er et kapitel for sig. Glæd dig til en fantastisk symfoni af røde kirsebær, blomster, chokolade, kanel og vanilje. Den kraftige og samtidig friske smag gentager duftens noter og slipper ikke ganen lige med det første. Klart noget du skal smage, hvis du er til spanske vine! 

Eventyret går tilbage til starten af 90’erne, hvor Jaime Llabrés beplantede et lille stykke land på Mallorca – nærmere bestemt Pla de Mallorca på den centrale del af øen. Her forsøgte han sig med blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay bare for at se, om stokkene kunne trives i den lerholdige jord.

Det kunne de i dén grad og i 2003 startede Jaime Llabrés og resten af hans familie at producere vin på kommerciel basis. Sådan er det også den dag i dag. Det er et gennemført familiedrevet foretagende, som i 2014 renoverede vingården efter alle kunstens regler. På det tidspunkt havde man opnået ganske stor succes. Og de nye faciliteter muliggjorde at man kunne tage næste skridt opad – helt op i toppen af Mallorcas vin.

Udover at producere især fremragende røde vine er SON PRIM også en yderst velbesøgt residens. Hver dag har man besøg af i snit 200 vinglade mennesker, som vil høre og smage, hvad det er, som gør SON PRIM til noget helt særligt.

Én ting er vinenes meget høje niveau. Noget andet er de uhørt lave priser, som familien sælger dem til. Når eksperter smager vinene blindt, er ingen uenig om kvaliteten. Til gengæld skyder de næsten alle som en helt skævt, når det kommer til prislappen. Så her er virkelig muligheden for at gøre en tæt på kriminel god handel! 

Specifikationer
Årgang2017
SulfitterTilsat
OmrådeMallorca
AlkoholfriIngen
ProducentSon Prim
ServeringsforslagKød, Tapas, Kalv, Oksekød, Pasta, Grill, Gris
DrueCabernet Sauvignon, Tempranillo, Syrah/Shiraz, Merlot
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %15%
Land Spanien