På lager

Stauning 3stk Rye/Kaos/smoke

Pris pr. stk. 195,00  DKK

Smagesæt med 3 forskellige Stauning Whisky –

Dette smagesæt indeholder tre forskellige whiskyer til den ultimative smagsoplevelse. Perfekt til både whiskyentusiaster og begyndere, er dette smagesæt sikker på at imponere med sit alsidige udvalg af smagsvarianter.

Produceret med lokale råvarer af højeste kvalitet og ekspertise, er hver whisky i dette smagesæt et prisvindende mesterværk. Nyd hver enkelt whisky, mens du smager de unikke karakteristika ved en traditionelt håndlavet dansk whisky af højeste kvalitet. Uanset om du ønsker at udforske nye smage eller bare vil nyde en luksuriøs whisky-smagsoplevelse, er vores sæt det perfekte valg. Præsenteret i en enkel og miljøvenlig pakke. En ideel gave til enhver whisky-elsker.

I smagesættet fra Stauning Whisky får du følgende miniature flasker: Rye, KAOS og Smoke, en spændende måde at blive introduceret til Stauning Whisky på.  

Du får i dette smagesæt følgende flasker:

5cl Stauning Rye Whisky (48%): Stauning Whiskys mest populære produkt, der er lavet på lokalt og gulvmaltet rug og byg. Duften er mørk og ristet med en lang eftersmag, og smagen er blød, frugtig og fyldig. 

5cl Stauning KAOS Triple Malt Whisky (46%): Stauning Whiskys tre maltede whiskyer i én: vores Rye, Smoke og en ikke-røget single malt. Vil du lære at nyde røget whisky, er KAOS den helt rigtige flaske at åbne.

5cl Stauning Smoke Single Malt Whisky (47%): Stauning Whiskys bud på en røget single malt. Den er lavet på lokalt og gulvmaltet byg og har fået røgen fra jysk lyng og tørv.