Stauning Whisky Distillery - KAOS februar 2020

På lager

595,00 kr

Stauning KAOS er let røget, godt med spice, sødme og en masse kompleksitet og struktur. Stauning KAOS er vores mest alsidige whisky. Drik den som den er af dit favorit smageglas, tilsæt is og drik den af en tumbler som en bourbon/rye eller brug den i en klassisk europæisk eller amerikansk cocktail.

47,1
0,5 liter
Danmark
Whisky
Single malt

Mere information

Stauning KAOS er let røget, godt med spice, sødme og en masse kompleksitet og struktur. Stauning KAOS er vores mest alsidige whisky. Drik den som den er af dit favorit smageglas, tilsæt is og drik den af en tumbler som en bourbon/rye eller brug den i en klassisk europæisk eller amerikansk cocktail.Stauning KAOS indeholder alt det bedste fra Stauning Whisky - samlet i en flaske - derfor kalder vi den for en Triple Malt Whisky.

Denne whisky er en nøje blanding af vores Stauning No-Smoke Single Malt modnet på 1st Fill Makers Mark Bourbon fade og vores Stauning Malted Rye modnet i hårdt forkullede Virgin American Oak fade. For at tilføre ekstra kompleksitet og røgede noter, indeholder den også vores tørv- og lyngrøgede Stauning Peat & Heather Smoked Single Malt der også er modnet i 1st Fill Makers Mark Bourbon fade. 

Lokal

Produceret med lokal vand, lokalt høstet rug og byg samt røget med lokal tørv og lyng.

Autentisk

Gulvmaltet i destilleriet

Kompleksitet

Tydelige røgede noter fra brændt lokal tørv og lyng

Karakter

Dobbelt pot destilleret i små pot stills over åben ildUfilteret - Der kan forekomme bundfald

Håndlavet

100% håndlavet i destilleriet med intet andet end lokale ingredienser

 
 
47,1
0,5 liter
Danmark
Whisky
Single malt