På lager

Synonymous 2018

Pris pr. stk. 149,00 DKK

Chaffey Bros Synonym Barossa Shiraz har en dyb lilla farve med en næse af cedertræ, krydderi og blomme, der antyder en blanding af mørke frugter og chokolade, der lurer på den rige strukturerede gane. Vinen viser en kraftfuld smagsdybde med en blød dvælende mundfornemmelse. Et omhyggeligt udvalg af etablerede lavtydende vinmarker, der strækker sig fra North Barossa townships Ebenezer og Light Pass til Lyndoch i det sydlige Barossa. Modnet i ny og krydret fransk og amerikansk egetræ, der tillader den livlige mellemsmag af mørk og lys frugt at komme til syne.

Årgang
2018
Sulfitter
Tilsat
Område
Barossa Valley
Alkoholfri
Ingen
Producent
Chaffey Bros
Serveringsforslag
Braiser retter, Faste oste
Drue
Syrah/Shiraz
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14.5%
Land
Australien

Et omhyggeligt udvalg af etablerede lavtydende vinmarker, der strækker sig fra North Barossa townships Ebenezer og Light Pass til Lyndoch i det sydlige Barossa. Modnet i ny og krydret fransk og amerikansk egetræ, der tillader den livlige mellemsmag af mørk og lys frugt at komme til syne.

Fermenteringen foregår i en blanding af åbne og statiske fermenteringsbeholdere med 6-7 dages maceration, før de presses ind i franske og amerikanske hogsheads-tønder (300L), hvor de modnes separat i ca. 12 måneder, før de tappes ufinet og med minimum SO2 tilsat.

Specifikationer
Årgang2018
SulfitterTilsat
OmrådeBarossa Valley
AlkoholfriIngen
ProducentChaffey Bros
ServeringsforslagBraiser retter, Faste oste
DrueSyrah/Shiraz
ProptypeSkruelåg
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14.5%
Land Australien