Talisker Storm Island Single Malt

På lager

485,00 kr

Talisker Storm er en single malt whisky fra det eneste destilleri på den fjerntliggende Isle of Skye. Denne aftapning, som har fået det passende navn ”Storm”, har alle de salte og maritime noter, man forventer fra Talisker, men er en anelse kraftigere og mere røget end normalt. 

45,8
0,7 liter
Skotland
Whisky
Islands
Single malt

Mere information

Talisker Storm er en single malt whisky fra det eneste destilleri på den fjerntliggende Isle of Skye. Denne aftapning, som har fået det passende navn ”Storm”, har alle de salte og maritime noter, man forventer fra Talisker, men er en anelse kraftigere og mere røget end normalt. Den er tappet ved den vanlige styrke, 45,8% alkohol.

Farve: Gylden.
Duft: Meget aromatisk med hvid peber, bålrøg, tranebær og honning.
Smagsnoter: En eksplosion af smag! Brændt eg, peber, røg, salt og en velkommen frugtsødme.

Serveringsforslag: Bør nydes rent. En oplagt kandidat til lommelærken!

Talisker er grundlagt i 1830 og er det eneste destilleri på den fjerne Isle of Skye. I dag ejes det af Diageo, og må betragtes som et af gigantens vigtigste whiskymærker (de sidste par år er salget steget med 20%), med en højt elsket stil der kan beskrives som let røget og præget af salte, pebrede og maritime noter.
I 1960 brød destilleriet i brand, men det blev hurtigt genopbygget, og de besynderligt formede kedler, som står der i dag, er en tro kopi af de originale. Man mener deres særlige form er fuldstændig essentiel for Taliskers unikke karakter og smag. Og den er værd at bevare. At smage en Talisker er næsten som at smage bølgerne og de salte skumsprøjt der slår mod Skyes forrevne klipper.

45,8
0,7 liter
Skotland
Whisky
Islands
Single malt