På lager

The Winery of Good Hope - Granite Ridge Chardonnay

Pris pr. stk. 79,00  DKK

Druerne til Granite Ridge Chardonnay stammer fra to komplementære parceller. Den ene, mindste parcel befinder sig i Helderberg området i Stellenbosch, hvor druerne nyder godt af de kølende briser fra False Bay. Den anden ligger i den varmere Robertson Valley. Hver parcel bringer en komplementerede facet til den endelige blanding. Stellenbosch frugt har mere dybde , vægt og smag koncentration, mens Robertson druerne er dyrket på kalkstens jord, som tilfører et strejf af citrus, friskhed og mineralitet i vinen.

Sulfitter
Tilsat
Område
Western Cape
Alkoholfri
Ingen
Serveringsforslag
Fisk, Fjerkræ, Kylling, Skaldyr, Tapas
Drue
Chardonnay
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13,5
Land
Sydafrika

The Winery – passion og ny dynamik i Sydafrika
Sydafrika’s The Winery er blandt landets unge, dynamiske producenter. Drivkraften er passion, vilje og en glubende appetit for god vin. Kvalitet kommer først, kompromiser sidst. Teamet, der står bag The Winery består af en mosaik af nationaliteter, der befriet for de snærende bånd fra fransk vinlov og fortidens Sydafrikanske vinmæssige fejltagelser, nu trækker på samme hammel med optimal kvalitet til prisen som målet. The Winery fremstiller tre uafhængige serier, hver med sin personlighed og sit eget fokus, og sin egen komplementerende placering i markedet.

Granite Ridge – kvalitet og value for money
Bag navnet Granite Ridge gemmer sig attraktive vine, med flot udstyr, fremragende kvalitet til prisen, og en stil, der gør dem let tilgængelige. Vinmagere er den Rhône baserede franske ønolog Edouard Labeye, samt det unge sydafrikanske talent Jacques de Klerk. Edouard og Jacques tror at vinfremstillingen handler om individualitet, ligesom de har en stærk tro på Cape områdets evne til at producere store vine med uforlignelig karakter. Vore vine skal reflektere de ekstraordinære terroirs der nærede dem. Fremgangsmåden er enkel. Der arbejdes så naturligt som muligt i vinmarkerne, og der anvendes traditionelle metoder med et minimum af intervention i kælderen.

Granite Ridge Chardonnay
Druerne til Granite Ridge Chardonnay stammer fra to komplementære parceller. Den ene, mindste parcel befinder sig i Helderberg området i Stellenbosch, hvor druerne nyder godt af de kølende briser fra False Bay. Den anden ligger i den varmere Robertson Valley. Hver parcel bringer en komplementerede facet til den endelige blanding . Stellenbosch frugt har mere dybde , vægt og smag koncentration , mens Robertson druerne er dyrket på kalkstens jord, som tilfører et strejf af citrus, friskhed og mineralitet i vinen.
Som vinmager Jacques de Klerk siger, ".. dette er ikke ét glas vidunder, men derimod en vin, hvor du kan nyde en flaske.

Specifikationer
SulfitterTilsat
OmrådeWestern Cape
AlkoholfriIngen
ServeringsforslagFisk, Fjerkræ, Kylling, Skaldyr, Tapas
DrueChardonnay
ProptypeSkruelåg
Størrelse0,75 liter
Alkohol %13,5
Land Sydafrika