The Winery of Good Hope - Whole Berry Pinotage

På lager

95,00 kr

Håndhøstede druer fra to unikke, gamle vinmarker danner grundlag for Whole Berry Pinotage. Her høstes druer, der giver modne, fyldige og saftige frugtnoter i samspil med en stram og spændstig tekstur. Druerne afstilkes, og de hele bær gennemgår carbonic maceration og gærer relativt kortvarigt. Vinen lagrer i rustfri ståltanke ”sur lie”. Ingen tilsætning af svovl, ingen klaring, ingen filtrering. Hermed formår Alex og Edouard at få alt det bedste frem i Pinotage: En eksplosion af moden, fyldig, spændstig, saftig frugt og superb struktur. Ren elegance og mineralitet. Prøv – og du vil ha’ mer’!

Serveringsforeslag

Kylling
13,5
Pinotage
Fjerkræ, Grill, Gris, Kalv, Kylling, Kød, Lam, Oksekød
0,75 liter
Stellenbosh
Tilsat
Skruelåg
Sydafrika

Mere information

The Winery – passion og ny dynamik
Sydafrika’s The Winery er blandt landets unge, dynamiske producenter. Drivkraften er passion, vilje og en glubende appetit for god vin. Kvalitet kommer først, kompromiser sidst. Teamet, der står bag The Winery består af en mosaik af nationaliteter, der er befriet for de snærende bånd fra fransk vinlov og fortidens sydafrikanske vinmæssige fejltagelser. Nu trækker de på samme hammel mod en fremtid, der synes lysere end nogensinde før.

Good Hope – kvalitet og value for money
Bag navnet Good Hope gemmer sig attraktive vine med flot udstyr, fremragende kvalitet til prisen og en stil, der gør dem let tilgængelige. Vinmager på Good Hope er den franske ønolog Edouard Labeye, der er blandt partnerne i The Winery. Edouard har mere end 25 års erfaring som vinmager i Rhône og Sydfrankrig. I 90’erne blev Edouard forført af det storslåede i Sydafrika og Cape provinsen og ikke mindst det enorme kvalitetspotentiale for vinfremstilling. Han teamede op med Alex Dale. Sammen skabte Edouard og Alex Good Hope. Det var ganske enkelt tid til at rulle ærmerne op og skabe en serie vine, der prismæssigt tillader at bruge dem som bedre dagligvine, men stadig med den karakter og indiviualitet, der ofte er en mangelvare i de store ”brands” fra den nye verden.

Whole Berry Pinotage
Håndhøstede druer fra to unikke, gamle vinmarker danner grundlag for Whole Berry Pinotage. Vinstokke fra skråningerne på Klapmutskop udenfor Stellenbosch giver modne, fyldige og saftige frugtnoter, mens vinstokke på sand- og granitholdig jordbund i Voor Paardeberg leverer druemateriale, som tilfører en stram og spændstig tekstur. I kælderen afstilkes druerne, men de knuses ikke, hvorved alle bær bevares intakte. Druerne gennemgår carbonic maceration, og det er udelukkende den fritløbende saft, der efterfølgende gærer relativt kortvarigt i en uge. Druerne presses på intet tidspunkt. Den færdiggærede vin lagrer med vinens naturlige CO2-indhold i rustfri ståltanke ”sur lie”. Der tilsættes ingen svovl, og vinen flaskes uden klaring og filtrering.

Eksplosion af saftig frugt, krydret mineralitet og enestående elegance
Alex og Edouard formår her at få alt det bedste frem i Pinotage. Slutresultatet er en eksplosion af intense aromaer af røde kirsebær og violer og en udsædvanlig saftighed, som slutter elegant af med et strejf af mineralitet og indtagende krydderier. Prøv – og du vil ha’ mer’!

13,5
Pinotage
Fjerkræ, Grill, Gris, Kalv, Kylling, Kød, Lam, Oksekød
0,75 liter
Stellenbosh
Tilsat
Skruelåg
Sydafrika