På lager

2021 Tuli

Pris pr. stk. 199,00  DKK

Ren Pinot Noir fra Sonomas bedste kystområder. Vinen er skruet sammen af Pinot Noir-troldmanden Joe Wagner, der også er manden bag fantastiske Belle Glos. Druerne udvælger han nøje fra en række vinmarker tæt på kysten. Men selvom de kommer fra samme region har druerne ganske forskellige karakteristika … og det er netop mangfoldigheden, som Joe Wagner søger til Tuli Pinot Noir. Lyse bærtoner møder mørke bærtoner og noget nyt og interessant opstår.

Årgang
2021
Sulfitter
Tilsat
Område
Sonoma
Alkoholfri
Ingen
Producent
Tuli
Serveringsforslag
Fjerkræ, Pizza, Salater , Tapas
Drue
Pinot Noir
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13,8%
Land
U.S.A
EAN-nr:
853358007012

Efter presning får juicen 8-9 måneder på franske egefade. Duften giver klare mindelser om tranebær, røde æbler, kanel og vanilje. Smagen siger let sødlige kirsebær, hindbær, mørk chokolade, tobak plus strejf af peber og røg. Sæt god tid af til at nyde finishen.

Joe Wagner har om nogen vin i blodet – forstået på den måde, at han er søn af Caymus-grundlægger Chuck Wagner og er vokset op med vinmarker og alt hvad dertil hører. Hvor Caymus i alle år primært har fokuseret på Cabernet Sauvignon, har Joe Wagner i høj grad kastet sin kærlighed på Pinot Noir … og givet druen sit eget californiske, kraftfulde udtryk.

Han er hjerne og hænder bag Belle Glos og BÖEN, som allerede har høstet masser af anerkendelse blandt anmeldere og andre vinelskere

Men han virker ikke, som en fyr, der kan sidde stille i mange sekunder ad gangen, så han er også manden bag Elouan og Tuli, der blandt andet kommer med forfriskende og kompromisløs rosé og hvid.

Nu venter vi bare spændt på, hvad Joe Wagner finder på næste gang.

Specifikationer
Årgang2021
SulfitterTilsat
OmrådeSonoma
AlkoholfriIngen
ProducentTuli
ServeringsforslagFjerkræ, Pizza, Salater , Tapas
DruePinot Noir
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %13,8%
Land U.S.A
EAN-nr:853358007012