På lager

Villa M - Peach

Pris pr. stk. 75,00  DKK

Villa M Peach er lidt af en ”hyggevin”. Den bør nydes afkølet ved ca. 8 – 10°C enten på terrassen eller ved sammenkomster som en aperitif eller også til lette sommerretter og desserter.

Sulfitter
Tilsat
Område
Piemonte
Alkoholfri
Ingen
Producent
Gianni Gagliardo
Serveringsforslag
Aperitif
Drue
Brachetto, Muscat/Moscato
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
5%
Land
Italien

Villa M Peach kommer fra Piemonte, navnet betyder ”ved foden af bjergene” hvilket hentyder til beliggenheden nær Alperne mod Frankrig og Schweiz. Det er netop Alperne, der sikrer Piemonte et specielt mikroklima med megen varme i hele vækstperioden og et diset efterår. På trods af, at området er mest kendt for Barolo og Barbaresco, så bliver der både produceret førsteklasses hvidvin og rosévin.

Hele Villa M serien er resultatet af lang tids research og mange forsøg i produktionen fra nogle af de største talenter på området. Vinene i serien (hvid, rosé og rød, Peach og Berry) er alle lette, friske og mousserende i stilen med en lav alkoholprocent på ca. 5-6%.

Druerne Brachetto og Moscato er håndplukkede og presses hver for sig. Den røde drue (Brachettoen) ligger dog forinden presning til udblødning i et par timer indtil den lyserøde farve og de frugtige aromaer er trukket ud af skallerne. Temperaturen holdes lavt under hele processen for kun at beholde de friske og frugtagtige aromaer. Denne Villa M Peach er lavet på et blend af most fra Moscato druen og Fersken most fra lokale fersken i Piemonte, de gære sammen i ståltanke indtil alkoholniveauet på ca. 5% er opnået. Gæringen stoppes, og vinene filtreres samt klargøres til markedet.

Den har en flot lyserød farve med fine små bobler. I duften lokker de friske, solmodne fersken med deres sødme og friskhed. Sukkerindholdet er på 130 g/l og kommer udelukkende fra druerne og Fersken.
Der er en livlig syre, der holder vinen frisk og giver en god balance til sødmen og de elegante bobler. Den frugtrige smag er ikke at tage fejl af. De friske, sødmefulde fersken kombineret med en livlig syre og lette, elegante bobler giver et fantastisk resultat, og drømmen om en ferskenlund i Italien kan begynde.