Villa Wolf Pinot Noir

På lager

109,00 kr

Villa Wolf Pinot Noir fremstilles efter deciderede ”low tech” metoder! Druerne høstes ved optimal modenhed, bringes til kælderen så hurtigt som muligt og gæres på den naturlige gær med et minimum af intervention. I praksis vil det sige, at her må naturen selv gøre hele arbejdet. Det giver den bedste vin. Den unge vin lagres 12 måneder på brugte fade. Resultatet er en varm og rund Pinot Noir med rene og friske aromaer af modne moreller. En fantastisk sommervin, der klarer laksen fra grillen, retter med lyst kød eller friske oste. 

Serveringsforeslag

Ost
Kylling
13
Pinot Noir
Fisk, Fjerkræ, Kylling, Ost
0,75 liter
Pfalz
Tilsat
Skruelåg
Tyskland

Mere information

Pfalz – Tysklands Alsace
Pfalz ligger mellem Haardt bjergene og Rhinen, præcis som Alsace, der ligger mellem Vogeserne og Rhinen. Rent faktisk er Haardt bjergene den geologiske forlængelse af Vogeserne. Modsat Mosel vinene, har de bedste vine fra Pfalz en evne til at bevare druens fornemme frugt og mineralitet, også når de fremstilles tørre, så stilmæssigt er vi nærmere Alsace end Mosel. Af samme grund er også Alsace og Bourgogne druen Pinot Noir blandt de privilegerede druesorter.

Villa Wolf – og Ernst Loosen
1996 overtog Dr. Ernst Loosen, der er kendt som Mosels Riesling Konge, den gamle og tidligere så berømte Pfalz ejendom Villa Wolf. En af ideerne med overtagelsen er, at Ernst Loosen gerne vil tilbyde Riesling vine i en stil, der er tørrere og med mere krop end de Moselvine, der har givet Ernst Loosen ry for at være verdens bedste Riesling vinmager! Netop den formidable indsats for Riesling gav Ernst Loosen den eksklusive titel: Decanter’s Man of the Year 2005. Men også druer som Pinot Gris og Pinot Noir nyder godt af Loosens og vinmagerne Patrick Möllendorf og Sumi Gebauers magiske touch.

Villa Wolf Pinot Noir
Villa Wolf Pinot Noir fremstilles som efter deciderede ”low tech” metoder! Druerne høstes ved optimal modenhed, bringes til kælderen så hurtigt som muligt og gæres på den naturlige gær med et minimum af intervention. I praksis vil det sige, at her må naturen selv gøre hele arbejdet. Det giver den bedste vin. Den unge vin lagres 12 måneder brugte fade.Resultatet er en varm og rund Pinot Noir med rene og friske aromaer af modne moreller. En fantastisk sommervin, der klarer laksen fra grillen, retter med lyst kød eller friske oste.

13
Pinot Noir
Fisk, Fjerkræ, Kylling, Ost
0,75 liter
Pfalz
Tilsat
Skruelåg
Tyskland