På lager

2019 Vivanco Crianza

Pris pr. stk. 119,00  DKK

Vivancos friske og frugtige Crianza er modnet 16 måneder på fade af fransk og amerikansk egetræ. Farven er intens kirsebærrød. Duften byder på Tempranillo-druens klassiske, friske, røde bæraromaer akkompagneret af krydderier, lakrids, toast og røgede aromaer fra fadlagringen. Smagen er frisk og velbalanceret med en elegant finish. Nyd denne indtagende Crianza til Middelhavsretter, ris, pasta samt lyst og rødt kød.

Sulfitter
Tilsat
Område
Rioja
Alkoholfri
Ingen
Serveringsforslag
Fjerkræ, Kalv, Kylling, Kød, Oksekød, Pasta, Svinekød, Tapas
Drue
Tempranillo
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13,5
Land
Spanien
EAN-nr:
8436028380008

En familiedrøm: ”Giving back to wine what wine has given us”
Vivanco er et af Riojas førende vinhuse og ligger i Briones i Rioja Alta. Det er en del af det store Vivanco Museum of Wine Culture, som er et udtryk for Vivanco-familiens drøm: ”Giving back to wine what wine has given us”.  

Vivanco Museum of Wine Culture
I 2004 åbnede familien dørene for et nyt vineri og et museum, hvor vinkultur er det gennemgående tema. Museet er på 4.000 m2 og huser 5 permanente udstillingshaller, en hal til midlertidige udstillinger samt Bacchus-haven, hvor der er mere end 220 forskellige vinstokke fra hele verden. Vivanco Museum of Wine Culture er internationalt anerkendt og anses for at være blandt de bedste vinturist-projekter i verden.

4. generation har nu ansvaret
Sønnen, Rafael Vivanco, som er 4. generation, kom efter endt uddannelse og ophold i Bordeaux hjem i 2001 og har i dag ansvaret for 300 ha med vinmarker spredt over Rioja. Rafael Vivanco bestræber sig på at udtrykke det unikke ved den enkelte druesort samt terroiret. Vineriet er topmoderne med kølige rum, sorteringsborde, mulighed for MLF i træfade og store trætønder til Reserva- og topvinene. Vinen tappes på unikt fremstillede flasker, som er inspireret af originale flasker fra 1800-tallet.   

Miro’s Trubadur på etiketten
Joan Miro’s Trubadur pryder etiketten. Vivanco sætter nemlig lighedstegn mellem Miro’s friske penselstrøg og farverigdom og Crianza’ens stil, som er alsidig, frisk og moderne. Kunstværket kan i øvrigt ses på Vivanco Museum of Wine Culture.

Frisk og frugtig Crianza
Vivancos friske og frugtige Crianza lavet på 100% Tempranillo og er modnet 16 måneder på fade af fransk og amerikansk egetræ efterfulgt af minimum 6 måneder på flaske før frigivelse. Farven er intens kirsebærrød. Duften byder på Tempranillo-druens klassiske, friske, røde bæraromaer akkompagneret af krydderier, lakrids, toast og røgede aromaer fra fadlagringen. Smagen er frisk og balanceret med en elegant finish. Nyd denne indtagende Crianza til Middelhavsretter, ris, pasta samt lyst og rødt kød.