På lager

Wally and Whiz - Mango/passion

Pris pr. stk. 70,00  DKK

Den dybe og søde smag af mango tilføres friskhed af den let syrlige smag af passionsfrugt. Masser af lækkerhed i kombinationen af de to eksotiske frugter.

Ingredienser: Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater, citronsyre), naturlig aroma, flormelis (sukker, kartoffelstivelse), farve (koncentreret sort gulerodssaft, stjernefrugtsaft), kokosolie, passionsfrugtpulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Hos Wally and Whiz er de vilde med smage! Deres vingummier består altid af to komplementære smage. Dvs. to smage, som forstærker hinanden eller på anden måde skaber en lækker smagsoplevelse i fællesskab.

Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en ærlig vingummi. Produktet er lavet ud fra tanken om at det måtte være muligt at lave en vingummi, som både smagte af og indeholdt rigtig frugt, og som ikke havde utallige tilsætningsstoffer. 

Det var en flaske solbærsaft, en pose vegansk stivelse og lidt citronsyre fra det lokale supermarked, der som det første røg i gryderne hjemme hos grundlæggeren.  I 2015 sendte Wally and Whiz sin første ordre af sted - og nu kan du finde de små firkantede vingummier i mere end 800 butikker og i omkring 30 lande.