Weingut Gröhl - Blanc de Blanc

På lager

250,00 kr

2016 er første årgang af husets Blanc de Blancs sekt, som er lavet på ren Chardonnay. Vinen lagrer 36 måneder på bærmen inden den færdiggøres som brut nature (1gr./ltr)


Vinen fremstår let gylden i farven med fine små bobler. Duften er karakterfuld og ren. I munden får man god fylde, med noter af pære og modne æbler, et mineralsk strejf som afsluttes af en vedhængende eftersmag.

Serveringsforeslag

ost
Ost
2016
12,5%
Chardonnay
Weingut Gröhl
Aperitif, Ost, Pasta, Skaldyr, Sushi
0,75 liter
Rheinhessen
Tilsat
Korkprop
Tyskland

Mere information

Vinhuset – baggrund:
Familien Gröhl har boet i Weinolsheim siden 1625 og er nu den 12. generation der skal passe og pleje de ca. 20 hektar vinmarker. 
Vinavlen er tilpasset naturen, og vores håndværk er underlagt principperne om bæredygtighed.

Der er førsteklasses beliggenheder i bjerglandet og ved Rhinfronten og sammen med naturen, arbejdes der for at skabe de bedst mulige betingelser for vinstokkene.

Vinmarkerne i Rheinhessen strækker sig fra “de tusind bakkeres land” til foden af ​​Rhinen, fra Weinolsheim til Dalheim til Oppenheim og Nierstein.
På grund af beskyttelsen af ​​Donnersberg i vest og den tætte nærhed til Rhinen, de forskellige skifferlag og den frugtbare lerjord  der er fyldt med naturressourcer, står vores steder for vinavl af høj kvalitet. 
Således garanteres der for terroir-prægede, karakterfulde vine og traditionelle mousserende vine og produceres topkvalitet år efter år.

2016
12,5%
Chardonnay
Weingut Gröhl
Aperitif, Ost, Pasta, Skaldyr, Sushi
0,75 liter
Rheinhessen
Tilsat
Korkprop
Tyskland