Ikke på lager

Weingut Gröhl - Blanc de Blanc

Pris pr. stk. 250,00  DKK

2016 er første årgang af husets Blanc de Blancs sekt, som er lavet på ren Chardonnay. Vinen lagrer 36 måneder på bærmen inden den færdiggøres som brut nature (1gr./ltr)

Vinen fremstår let gylden i farven med fine små bobler. Duften er karakterfuld og ren. I munden får man god fylde, med noter af pære og modne æbler, et mineralsk strejf som afsluttes af en vedhængende eftersmag.

Årgang
2016
Sulfitter
Tilsat
Område
Rheinhessen
Alkoholfri
Ingen
Producent
Weingut Gröhl
Serveringsforslag
Aperitif, Ost, Pasta, Skaldyr, Sushi
Drue
Chardonnay
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12,5%
Land
Tyskland

Vinhuset – baggrund:
Familien Gröhl har boet i Weinolsheim siden 1625 og er nu den 12. generation der skal passe og pleje de ca. 20 hektar vinmarker. 
Vinavlen er tilpasset naturen, og vores håndværk er underlagt principperne om bæredygtighed.

Der er førsteklasses beliggenheder i bjerglandet og ved Rhinfronten og sammen med naturen, arbejdes der for at skabe de bedst mulige betingelser for vinstokkene.

Vinmarkerne i Rheinhessen strækker sig fra “de tusind bakkeres land” til foden af ​​Rhinen, fra Weinolsheim til Dalheim til Oppenheim og Nierstein.
På grund af beskyttelsen af ​​Donnersberg i vest og den tætte nærhed til Rhinen, de forskellige skifferlag og den frugtbare lerjord  der er fyldt med naturressourcer, står vores steder for vinavl af høj kvalitet. 
Således garanteres der for terroir-prægede, karakterfulde vine og traditionelle mousserende vine og produceres topkvalitet år efter år.

Specifikationer
Årgang2016
SulfitterTilsat
OmrådeRheinhessen
AlkoholfriIngen
ProducentWeingut Gröhl
ServeringsforslagAperitif, Ost, Pasta, Skaldyr, Sushi
DrueChardonnay
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %12,5%
Land Tyskland